Premis Goya amb CinemaScupe

  La nit del dissabte, 7 de febrer, serà la gala dels 29 Premis Goya. No sabem si han pensat donar-li un toc reivindicatiu, si Dani Rovira es lluirà tant fent de presentador com Manel Fuentes l’any passat, o si ens han preparat un altre qüestionable numeret musical… Sabent el malèfic pla dels xics de CinemaScupe, quasi preferim que aquesta festa del cinema espanyol traspue excés i coentor, i així riure’ns ben a gust amb els comentaris en directe, minut a minut, d’aquest trio que ja s’atreveix amb tot.

  Sabem que La Isla Mínima o El Niño tenen moltes nominacions, i que dins de la candidatura a Millor Pel·lícula Iberoamericana hem de creuar els dits perquè La distancia más larga, de Claudia Pinto (cineasta veneçolana establida a València) està entre les quatre nominades, i és un llargmetratge boníssim, per cert.

  Altres coses a tindre en compte: el ministre Wert ha confirmat assistència. Penélope Cruz també s’apunta i, a més, donarà un premi.

  Imagineu-vos eixa catifa roja comentada per Raúl Salazar, Javi Bóinez i Sixto Garcia…

  Bé, situem-nos. Dissabte 7 de febrer, 22:00 hores. Rivendel Restobar. 29 Gala Premis Goya comentada minut a minut a l’estil CinemaScupe. Públic apostant per les pel·lis guanyadores. Soparet i cerveseta. Entrada lliure. Tens un pla millor?

  goya-cinemascupe

  Categories

  Cinema, Miscel·lània, Plans