Portades de disseny: David van der Veen

PORTADES DE DISSENY és una exposició virtual on participen artistes de diferents disciplines (il·lustració, fotografia, pintura, dibuix, collage, etc) dissenyant la portada de la nostra pàgina de facebook. Cada obra romandrà exposada quinze dies i sempre inaugurarem una nova cada dos dilluns al llarg del 2015. Creadors i creadores valencians-es (en la seua majoria) intervindran en aquesta mostra col·lectiva junt a alguns artistes nacionals i internacionals. L’objectiu no és altre que donar a conèixer el talent que ens envolta i, perquè no, crear xarxes de treball i col·laboració.

DAVID VAN DER VEEN

6 – 20 abril

portada-david-vdv

Inaugurem la portada de David van der Veen, un il·lustrador valencià amb sang holandesa. Perquè sí, el seu cognom és real.

david-van-der-veen

David van der Veen

David és Tècnic Superior en Gràfica Publicitària, però la il·lustració ha sigut la disciplina que ha desenvolupat més enèrgicament durant els últims anys, la qual cosa ha fet que el seu perfil professional com a dissenyador s’haja enriquit amb la formació d’il·lustrador.

Des del 2014 viu a Madrid, on treballa de creatiu a una agència de publicitat i empra el seu temps lliure il·lustrant i atenent encàrrecs personals que encara li continuen arribant des de València.

La tècnica de David van der Veen és majorment digital, però no dubta a experimentar amb diferents textures, escanejant tot el que es troba. El retrat és la seua especialitat i intenta contar una història amb cada creació.

david-vdv

Beach Pattern
© David van der Veen

La seua última exposició a València va ser a l’espai creatiu Pasen y Vean; una mostra col·lectiva sobre el Barri del Carme -dins del marc del festival Intramurs– on va vendre per duplicat l’obra que presentava.

David Van der Veen viu al dia sense plantejar-se els propers passos professionals, doncs la falta de temps li impedeix projectar a llarg termini, però ens confessa que li encantaria col·laborar en la creació d’algun conte, infantil o no, amb les seues il·lustracions. Escriptors i escriptores, atents al talent d’aquest artista!

david-vdv-2

Mother Love
© David van der Veen

ENLLAÇOS

Web
Facebook
Behance

◀ Portades anteriors: Mágoz | Cristina Peris Grau | Blanca Ramírez | Empar Piera | Sara H. Peñalver | Ana Roussel

▶ Pròxima portada: Cortar Cabezas Collages