Encetem una nova secció en Afán de Plan: PORTADES DE DISSENY, una exposició virtual on participaran artistes de diferents disciplines (il·lustració, fotografia, pintura, dibuix, collage, etc) dissenyant la portada de la nostra pàgina de facebook. Cada obra romandrà exposada quinze dies i sempre inaugurarem una nova cada dos dilluns al llarg del 2015 – i vist l’èxit de la convocatòria possiblement arribarem a 2016 -. Creadors i creadores valencians-es (en la seua majoria) intervindran en aquesta mostra col·lectiva junt a alguns artistes nacionals i internacionals. L’objectiu no és altre que donar a conèixer el talent que ens envolta i, perquè no, crear xarxes de treball i col·laboració.

MÁGOZ

12 gener – 26 gener

Inaugurem la portada de Mágoz, un il·lustrador nòmada, original de Barcelona, que ha viscut al Regne Unit, Finlàndia i, actualment, a Malàisia. Un creatiu prou sol·licitat que il·lustra diaris, revistes i anuncis publicitaris de mig món.

Ha adaptat la seua obra ‘Follow your dreams’ per participar en aquesta exposició virtual.

portades-disseny-mágoz

Mágoz juga amb el llenguatge poètic per a expressar-se mitjançant les seues creacions conceptuals, minimalistes i senzilles. La combinació d’uns pocs elements li basten per aconseguir un resultat potent, precís i ben definit, on predomina la força dels colors plans.

No perd de vista els problemes socials que concerneixen a l’educació, la sanitat, l’economia, els paradisos fiscals, la deshumanització, l’excés d’informació, la corrupció, les exigències poc recíproques del sistema, o les emocions universals com l’amor, la felicitat o la por.

magoz-illustration-rediscovering-mutual-funds

Rediscovering mutual funds
© Mágoz

Junt a Miguel Montaner i Miguel Porlan crea Biombo, un llibre serigrafiat editat des de Crean, revista que gestionen ells mateixos. Amb ells, també va donar a llum el Pandemia Fanzine.

biombo-mágoz

BIOMBO

Mágoz ha mostrat el seu talent en publicacions tant importants com The New York Times, The Chronicle, Financial Post o The Wall Street Journal. En Espanya, a El País, La Marea o La República, entre altres.

Ha rebut quasi una desena de premis i ha resultat finalista en tantes altres ocasions.

magoz-illustration-nowhere

Nowhere
© Mágoz

Mágoz és el viu exemple de la persistència, que complint la màxima d’enfrontar-se als somnis amb valentia i optimisme, s’ha convertit en un dels més destacats il·lustradors del nostre país i està considerat com un dels 200 millors del món (Premi 200 Best Illustrators Worldwide 2014 – Lürzer’s Archive).

Aquell graffiter de Barcelona (temps remot del que conserva el pseudònim), que no sabia com es podia viure de la Il·lustració, és hui un creatiu que deixa la seua empremta – clarament identificable – per allà on passa.

No és casualitat que, des de la portada que ens envia, ens anime a perseguir els nostres somnis.

WEB
BEHANCE
FACEBOOK
TWITTER

▶ Pròxima portada: Cristina Peris Grau (26 gener – 9 febrer).