28 FitCarrer Vila-real

Els carrers de Vila-real acolliran del 30 d’abril al 3 de maig la 28a edició del Festival Internacional de Teatre de Carrer (FitCarrer) amb la ferma intenció d’adaptar i utilitzar l’espai públic com a recurs escènic per a la dansa, el circ, el teatre i la música en directe. Al marc de les II Jornades Professionals d’Arts de Carrer es debatrà i reflexionarà entorn a la Creació als Espais Públics amb Tomàs Ibáñez, cap tècnic del FitCarrer, diversos professionals escènics com Antonia Bueno, Patrícia Pardo, Begoña Tena, Rafa Sánchez Rodríguez o Pepa Cases, i directors creatius com Roger Pardo (Yourszene) i Jordi Duran (Fira Tàrrega).

fitcarrer

En cartell propostes com ‘Crudo Ingente’ (Nacho Vilar Producciones), ‘Destroyanas’ (A Tempo Dansa-FitCarrer), ‘Encuentros’ (Alicia Soto-Hojarasca Danza), ‘La Família Romanesku’ (La Finestra Nou Circ) o ‘No es la boca la que va a la cuchara, sino la cuchara la que va a la boca’ (Cia. Caí). A més, els espectacles de Factoría Los Sánchez, Panzan, Mimbre, C-12 Dance Theatre, Cacahuete, D’click, Xa! Teatre, Eugeni Alemany, Joan Català, Efimer, Babirusa Danza, Kukai Dantza, Les bleus de travail o la Cia. Estampades, entre molts altres.

destroyanas

Destroyanas (A Tempo Dansa)

Amb aquesta edició es consolida el III Premi Ramón Batalla, guardó que enguany rebrà el Festival TAC de Valladolid per la seua tasca vers les arts de carrer.