AulaCabina: migmetratges per a joves

La Cabina, Festival Internacional de Migmetratges de València, reprendrà l’AulaCabina -adreçada al públic més jove- amb l’objectiu de fomentar l’audiovisual dins del sector educatiu. Del 20 al 22 de novembre, paral·lelament a la programació de la seua 11a edició (14-24 novembre 2018), la Sala Berlanga acollirà diversos passes matinals per a estudiants de Secundària i Batxillerat.

«Volem que els alumnes gaudisquen i aprenguen amb les pel·lícules en l’espai natural de la sala de cinema i que compartisquen aquesta experiència amb els seus companys. Es tracta que els més joves aprenguen a mirar el cinema d’una manera més àmplia i cultiven una actitud reflexiva i activa amb l’audiovisual», expliquen des de La Cabina.

En aquest quart any, AulaCabina no sols limitarà la seua activitat al visionat de migmetratges i el seu posterior col·loqui; també es realitzaran tallers didàctics per a donar a conèixer les funcions d’un director, un productor o un director d’art, així com el vocabulari cinematogràfic, les diferents tècniques, els gèneres i la crítica cinematogràfica.