Cireres al Micalet

La Companyia Teatre Micalet estrenarà el 7 de novembre una versió d’El jardí dels cirerers, d’Anton P. Txèkhov, escrita per Manuel Molins i dirigida per Joan Peris. Una tragicomèdia, amb tints irònics, que ens parla del decliu econòmic de l’aristocràcia en la Rússia prerevolucionària a través d’una família. A causa de la mala gestió de les seues riqueses, es veuran obligats a desprendre’s de la hisenda familiar que acull un extraordinari jardí de cirerers.

Actualment, immersos en els assajos, Pilar Almeria, Josep Manel Casany, Cristina Garcia, Berna Llobell, Laura Romero, Ximo Solano i Guille Zavala seran els intèrprets d’aquesta obra, què podrem veure al Teatre Micalet fins al 2 de desembre.

Mentrestant, i com a inici de temporada, del 20 al 30 de setembre podrem veure a Eugeni Alemany i Maria Juan, junts de nou, en l’espectacle còmic No estem bé; una sèrie de monòlegs i converses sobre temes d’actualitat. Pendrà el relleu, del 4 al 9 d’octubre, l’humorista Xavi Castillo (Pot de Plom) amb Xavi Castillo News!, i de l’11 al 21 d’octubre, la companyia Crit estrenarà La llum del món, un text d’Anna Marí i Daniel Tormo basat en alguns passatges de la Bíblia. Panchi Vivó, José Montesinos i els propis autors encarnaran la Memòria, l’Enteniment, la Voluntat i l’Oblit, submergint-nos en un dels textos fundacionals de la nostra cultura en clau de tragicomèdia.