El musicòmic Paco Enlaluna guanya el 15è Concurs de Circuit Cafè Teatre València

Els passats 30 de juny, 1 i 2 de juliol va celebrar-se a la Plaça del Pilar, al marc de la Gran Fira de València, el 15è Concurs de Circuit Cafè Teatre València amb huit finalistes: Paco Enlaluna, Dario Piera, Miki Dkai, El Sobrino del Diablo, Diego Varea, Patricia Sornosa, Mag Marín, i Daniel Higiénico. Els monòlegs, la cançó d’humor, la màgia i el mentalisme es donaven cita en una triple gala presentada pels actors María Minaya i Rafa Alarcón, creadors i coordinadors de CCT.

En concierto sentido del humor, de Paco Enlaluna, va premiar-se per partida doble: Millor Espectacle de Cafè Teatre i Espectacle més original. El segon premi va recaure en Patricia Sornosa amb el monòleg Género fresco, també guardonat amb el Premi del públic i el Premi a la millor interpretació. L’Esment Especial del Jurat va ser per al Mag Marín, qui participava amb l’espectacle de màgia còmica Artimaña. I el Premi al Millor Text, per segon any consecutiu, se’l portava El Sobrino del Diablo amb Del barroco alemán al funckmetal californiano: siete maneras de ligar con la música.

Així es tancava la gira de huit mesos d’actuacions pels quinze locals del CCTV. El proper 2 d’octubre es presentarà a La Rambleta la nova temporada 2016-2017.