DeWall, un nou espai adossat a la muralla àrab

deWallEn una ubicació privilegiada, adossat a la muralla àrab del Barri del Carme de València, naix un nou espai multifuncional: The Wall Contract Space, aka deWall. Situat al carrer Portal de Valldigna, nº 10, aquest contenidor ple de contrastos albergarà exposicions, tallers o trobades gastronòmiques, entre moltes altres activitats.

deWall és un espai innovador, únic i de contrastos que, sobre un espai històric i singular, sorgeix com un escenari per al desenvolupament d’esdeveniments i activitats, contribuint a dinamitzar la vida social, cultural i empresarial de València. Es concep com una plataforma per a intervenir, crear i transmetre experiències, dirigida a col·lectius, empreses i professionals relacionats amb la moda, el disseny industrial, l’arquitectura, la fotografia, el periodisme, la literatura, la publicitat, l’animació, el cinema, la televisió, l’economia, la política, la docència,… que poden trobar en deWall un espai diferent per a presentar productes o idees i transmetre les seues experiències. L’espai és versàtil i flexible podent-se adaptar a totes les teues necessitats, imaginables o que tingues per descobrir. Personalitzem les teues idees en un marc incomparable que juga amb la dualitat del temps.”

deWall es divideix en cinc espais: el Hall, la Galeria, l’Aula, el Camerino, i la Terrassa.

EL HALL

Espai de gran altura que ens ofereix el primer contacte amb l’atmosfera arquitectònica del local. Aquest és l’atri en el qual es conjuga la història i la funcionalitat. Aquesta sala permet el desenvolupament de múltiples usos, servint com a nexe d’unió amb la resta dels espais, permetent adoptar infinites configuracions ja siga per a exposar, comunicar etc., admetent des de 40 persones assegudes a 60 dempeus en un còctel.

hall-deWall

LA GALERIA

Espai multifuncional que permet des d’una sala de reunions privada fins a una disposició en taules de treball. Té una capacitat per a 35 persones assegudes. Les seues grans finestres obertes a la Terrassa permeten a l’espai fluir cap a l’exterior, augmentant la seua capacitat fins a 100 persones. La continuïtat de l’ambient es produeix per la grandiositat de la muralla àrab que penetra a l’interior de l’espai.

galeria-deWall-3

L’AULA

Aquest espai és molt versàtil admetent una àmplia varietat d’esdeveniments, des de sala de conferències i docència, fins a un showcooking. La sala compta amb una cuina xicoteta però innovadora que permet que la preparació dels productes puga ser visualitzada en les diferents pantalles dels espais. Aquest taller de cuina presenta la tecnologia necessària per a realitzar qualsevol esdeveniment gastronòmic o com a suport a un catering. La seua capacitat és de 20 persones assegudes.

aula-deWall

EL CAMERINO

Al costat de l’Aula està El Camerino, que ve a complementar les necessitats d’aquella com a sala independent per a reunions o vestuari.

camerino-deWall

LA TERRASSA

La impressionant muralla àrab de la València del segle XII presideix, amb la seua imponent arquitectura, l’espai que inspira el nom del local. El concepte que persegueix la terrassa és el de crear un espai enjardinat en el qual, amb una decoració actual, destacar el plànol de la muralla que ho presideix. Açò ens permet tenir un gran espai lliure per a traslladar els esdeveniments a l’exterior però sempre amb l’ambient únic que es produeix en un pati privat. Disposa d’una superfície de 100 m2 i una capacitat per a 80 persones dempeus i unes 40 assegudes.

terrassa-deWall