Distrito 008/2015

En abril arriba la cinquena edició del festival urbà d’Extramurs DISTRITO 008, el qual s’inaugurarà el dia 16 a la Sala Off i conclourà el 25 amb un concert de Freedonia al Loco Club. Aquesta és una iniciativa del col·lectiu Distrito 008, Lavisible i l’Associació de Comerciants d’Extramurs, amb la col·laboració de Belmar Fotógrafos i Torres Music, i el patrocini de Cervesa Tyris i Miss Gin, amb el ferm objectiu de dinamitzar el barri i crear xarxes entre creadors, gestors, comerciants i veïns.

Els dies 16, 17, 18, 19, 24 i 25 d’abril el barri d’Extramurs (46008) serà pres per la música, el teatre, la dansa, les arts plàstiques, el cinema, la gastronomia, diversos tallers i accions urbanes. Trenta tres espais es posen a disposició del festival: Loco Club, Magazine Club, Sala OFF, Jardí Botànic, La Edad de Oro, Barreira Escola d’Art i Disseny o el Mercat de Rojas Clemente, entre altres.

L’agenda d’aquesta cinquena edició compta amb la Companyia de Dansa Eva Bertomeu, el festival de migmetratges La Cabina, la Societat Coral El Micalet, l’escola de lindy hop Black Bottom, o els grups musicals Freedonia i Flamenkicidio, entre molts altres. Molt prompte, la confirmació de tota la programació.