El jurat de La Cabina 2015

La Secció Oficial de La Cabina, Festival Internacional de Migmetratges de València, comptarà amb sis professionals del sector audiovisual i del periodisme. Aquesta vuitena edició presenta una selecció de vint-i-cinc migmetratges (entre els tres-cents trenta rebuts) de tretze nacionalitats diferents i diversos gèneres com comèdia absurda, drama, acció o humor negre, que competiran pel premi a Millor Migmetrage, director, guió, actor, actriu, fotografia i música atorgat pel jurat. A més, els espectadors decidiran amb els seus vots el Premi del Públic. El palmarès es desvetlarà en l’acte de cloenda que tindrà lloc al Centre Cultural La Nau el 15 de novembre.

la-cabina-jurat

Jurat Internacional

El jurat de la vuitena edició 2015 estarà encapçalat per Javier Tolentino, director del programa de cinema “El séptimo vicio” de Radio 3. Amb ell, l’argelina Hélène Vayssières, responsable d’adquisició de curtmetratges i migmetratges d’Art France; l’actor valencià Sergio Caballero; la professora d’Art i Història del Cinema en la Universitat de València, Áurea Ortiz; el periodista, guionista i escriptor, Pedro Uris; i Pablo Hernández, coordinador de l’Aula de Cinema de la Universitat de València.

Amalgama

La nova secció Amalgama, dedicada a pel·lícules de no-ficció i altres llenguatges: documental creatiu, cinema experimental, video-art, videoclip, etc. també compta amb un jurat específic compost per Sonia Martínez, codirectora de ‘Cine por venir’, fòrum d’intercanvi entorn de la imatge fílmica; José Luis Pérez Pont, crític d’art, comissari i advocat; i Elena López Riera, cineasta i doctora en Comunicació Audiovisual, directora de Pueblo, pel·lícula estrenada en l’última edició de la Quinzena de Realitzadors al Festival de Cannes.