“Fashion films” valencians en La Cabina

Les seccions paral·leles de La Cabina – Festival Internacional de Mediometrajes de València continuen reforçant el seu compromís amb el públic interessat en nous llenguatges (amb Fashion Films) o un cinema més clàssic (amb Inèdits).

Aquellos días bailongos – 404 STUDIO

Fashion Films —la nova manera de narrar la moda a través de l’audiovisual— compta amb la col·laboració de Barreira A+D i La Mutant, espai que acollirà esta secció el 18 de novembre. Entre els títols seleccionats, trobem enguany tres estrenes valencianes: “Grey gardens. The revolutionary costume for today”, d’Enoy Blasco; “Aquellos días bailongos (Those dancing days)”, de 404 STUDIO; i “L’insecte” dirigit per Amanda Fernández per a Pellicer Officiel. A més, “Carta a mi hija”, de Camila Falquez per a Vogue, protagonitzada per Julieta Serrano, Marisa Paredes, Consuelo Trujillo, Verónica Forqué, María Galiana, Petra Martínez i Blanca Portillo; “Muse interrupted x Caliope”, d’Ariana Oña, amb guió de la performer i artista Alejandra Smits per a Caliope Jewels; o “Luna”, de Mariano Schoendorff (Luna del Pinal).

La Cabina Inèdits —18 i 19 de novembre a La Filmoteca— dóna l’oportunitat de veure migmetratges de directors consagrats. Per a esta edició recuperen “Tokyo!”, un tríptic de Michel Gondry, Léos Carax i Bong Joon-ho; “Un dessert pour Constance”, de Sarah Maldoror; i “Se vende un tranvía”, de Juan Estelrich, amb guió de Luis García Berlanga i Rafael Azcona.


Afán de Plan © 2020