10 peces participaran al III Certamen Coreogràfic del Festival 10 Sentidos

El III Certamen Coreogràfic del Festival 10 Sentidos ja compta amb les deu peces finalistes que optaran al premi del concurs, valorat en dos mil euros. En un principi va fer-se una pre-selecció de vint peces, d’entre les més de dues-centes propostes rebudes, amb la intenció de distingir huit d’elles, però davant el bon nivell de les propostes presentades s’ha optat per seleccionar-ne deu.

Les escollides pel jurat són: “Encuentros y saludos”, de Manuel Cañadas; “LazineZZ”, d’Iris Pintos; “Me Veh Mai”, de Sally Anne Friedland; “Atávico”, de Poliana Lima; “Burnt”, de Cora Panizza; “Wie soll ich das erklären”, de Dagmar; “Quebradas e Imperfectas”, de Colectivo El Brote; “Did U Hear”, d’Howool Baek; “Downtango”, de Lucía Marote; i “Zenit-Nadir”, de Julia Maria Koch. Podrem veure-les els dies 11 i 12 de juny a l’Espai Mutant de Las Naves; a més, el certamen serà retransmès en streaming.

El jurat està format per sis directors/es de centres culturals i festivals: Gretchen Blegen (Lucky Trimmer. Berlín), Guillermo Arazo (Las Naves. València), Cesc Casadesús (Mercat de les Flors. Barcelona), Inés Enciso (Festival Una mirada diferente. Madrid), Laura Kumin (Certamen Coreográfico de Madrid) i Roberto Fratini (Dramaturg i teòric de la dansa. Itàlia). També es lliurarà el premi Lucky Trimmer, el qual dóna la possibilitat d’incloure la peça guanyadora en la programació de la propera edició del festival berlinès. El públic també podrà votar pel muntatge que més li agrade a través de les xarxes socials, atorgant un premi de caràcter simbòlic.


V Festival 10 Sentidos 2016 / del 17 de maig al 19 de juny.