III Cine por venir 2015

Del 7 de febrer al 27 de març tindrà lloc a Les Naus la tercera edició de CINE POR VENIRLíneas de fuga en el cine español contemporáneo. Aquesta trobada cinematogràfica se centra en la IMATGE (projeccions i cinema-fòrum), la PARAULA (trobades, presentacions i debats) i l’ACCIÓ (activitats formatives de creació i reflexió). Les projeccions tindran lloc a Les Naus, La Filmoteca i l’IVAM.

«Un dels aspectes fonamentals del contemporani és l’inacabat, allò que s’està fent encara, allò que està en procés. Mescla de l’actual i l’intempestiu, el contemporani és, també i de manera decisiva, l’emergent, la qual cosa ja està present però en certa forma sempre està per vindre…»

cine-por-venir-2014

LA IMATGE
Què entenem actualment per ‘cinema’? Quin paper juga la imatge?

Dins d’aquest programa es projectaran: Ensayo final para utopía (Andrés Duque, 2012), El Jurado (Virginia García del Pino, 2012), Nueve cartas a Berta (Basilio Martín Patino, 1966), La décima carta (Virginia García del Pino, 2014), África 815 (Pilar Monsell, 2014), Invisible (Víctor Iriarte, 2012), Mis Cármenes (Samuel Domingo, 2014), i una selecció de rareses inèdites per Javier Rebollo.

LA PARAULA
Mirar i comprendre la realitat de manera polièdrica

Xarrades i debats a càrrec de Manuel Asín (Editora Intermedio), Juanjo Giménez (cineasta i productor), Víctor Moreno (cineasta), Elena Oroz (crítica i programadora), Pilar Monsell (cineasta), Francisco J. Frutos (crític i professor) i David Varela (cineasta).

L’ACCIÓ
Noves maneres de relacionar-se amb el cinema

Tallers: Retrato, amb la cineasta Virginia García del Pino / Imágenes y textos, amb Javier Rebollo, María Ruido i Gonzalo de Lucas.

» Més informació