LaCasaCalba celebra el 6é Sona Baixet

🔴 A causa de l’alerta sanitària per la crisi del COVID-19, i fent un exercici de responsabilitat pel bé comú, el festival Sona Baixet s’ajorna sine die. Pròximament, més informació i noves dates.

Els dies 4 i 5 d’abril, el Teatre del Raval i la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós acolliran la sisena edició del festival familiar Sona Baixet, una iniciativa de LaCasaCalba que compta amb la col·laboració del departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia. El projecte, dirigit per Francesc Burgos i el seu equip, «se centra a oferir una alternativa lúdica de qualitat per a les famílies, consolidant-se com una oferta turística i cultural de la ciutat, una aposta pensada per als membres més menuts de la casa però sense oblidar al públic adult».

En paraules d’Isabel Cogollos, coordinadora de LaCasaCalba, el festival oferirà «activitats per a totes les edats, des d’actuacions musicals fins a tallers artístics, de circ, d’experimentació sonora, ioga en família, màgia, minidisco, teatre, cinema i fins i tot un espai nadó condicionat per al descans dels més menuts, un lloc on poder alletar-los tranquil·lament al temps que descansar entre les activitats del matí i de la vesprada. No obstant això, els adults sense fills també són benvinguts».

El dissabte pujaran a l’escenari principal La Chica Charcos and The Katiuskas Band, divertida banda d’Albacete que dóna la volta a les cançons creant música respectuosa per als infants; la compositora catalana Guida Sellarés i el seu acordió diatònic; i Ual·la, binomi artístic format pels barcelonins Modesto Lai i Alba Rubió.

El diumenge serà el torn de La POP, Petita Orquestra Peiotaire. El grup valencià torna a la càrrega amb l’espectacle Els Garcia & Cia. La família s’amplia, on escenifiquen les cançons incloses al disc Vol 2., una nova col·lecció on evidencien de nou el potencial de la tradició musical d’ací i del més enllà. En acabar, serà l’alcudià Dani Miquel qui presente en directe el seu darrer projecte, La mare carabassera, en companyia de la vigatana Guida Sellarés, la mallorquina Gemma Palà i els valencians Rafa Solves i Josep Alcover. Una alegre manera de donar a conéixer els diferents parlars de la nostra llengua.

El Sona Baixet comptarà a més amb les actuacions de Dr. Truna, Mag Wendo, Eddy Eighty, El Corral de Pepeta, El Triangulista, Juan de Pablos DJ, L’Horta Teatre i l’Escola del Teatro Serrano. El tallers, part important també del festival, seran impartits per Circolio (circ), La Cris i Cento Carbó (música), Pepa Castillo (arts plàstiques), Pulsión Lab (experimentació científica i sonora), Natalia de Ancos i José Olivares (ioga), i Núria Cardona (espai nadó).

MÉS INFO I ENTRADES