Més d’onze mil persones gaudiren del TroVAM! – Pro Weekend

La Fira Valenciana de la Música TroVAM! – Pro Weekend, celebrada a Castelló, posa el punt final a la seua quarta edició amb unes dades creixents i molt positives: més d’onze mil persones acudiren a les actuacions programades en diferents espais i uns tres-cents cinquanta professionals del sector s’acreditaren per l’ocasió, que a més dels concerts, també integrava activitats com debats, xarrades i altres encontres per tal d’analitzar i millorar el panorama musical.

Del 10 al 13 de novembre, aquesta edició 2016 ha acollit més de seixanta concerts en tres escenaris diferents de l’Auditori de Castelló i a la Plaça Major, la Plaça Santa Clara, el Teatre Principal i el Teatre del Raval. Concerts de diversos estils musicals, des del jazz al rock o la cançó d’autor, i per a tots els públics. A més, i per primera vegada, ha inclòs al seu programa els destacats Premis Ovidi, entre els quals destaquem el de Millor disc de cançó d’autor per a Un gat i l’home al seu costat, d’Ona Nua; els tres guardons per a Arthur Caravan: Millor disc de rock per Major propòsit, Millor lletra per Les amants i Millor cançó per La traïció de les imatges; i els dos rebuts per Gener: Millor disc de pop per Oh, germanes! i Millor arranjament i producció.

Els organitzadors d’aquesta ja destacada fira han començat a treballar en la cinquena edició, de la qual anirem informant-vos.