Ministeri europeu de les cançons favorites

Fins al 15 de febrer, l’Escola Off de València desenvoluparà la seua activitat entorn al projecte europeu Ministry for favourite songs. Com a seu a Espanya, Escola Off acollirà la seua programació multidisciplinària i un ventall d’accions al carrer que ja han esdevingut en països com Alemanya, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Holanda o Itàlia.

Teatre, performance, dansa, arts plàstiques i visuals, arquitectura, literatura, antropologia, filosofia i cinema, en una iniciativa que té la música com a nexe per a connectar artistes i ciutadans de diferents llocs del món. El punt de partida del Ministeri de les cançons favorites és esbrinar quines preferències musicals té la gent del carrer.

vava

VAVA – Valencia Ventana Abierta

Tota la informació recollida a Espanya a través d’aquest projecte ha sigut la base per a l’engegada de El Cazador de Vientos, un muntatge presentat per la Companyia Off que va veure la llum els passats Nadals en la reobertura de la Sala Off.

cazador-de-vientos-off

El Cazador de Vientos
Foto: © Cecilia Cristolovean

Ara, els socis participants estan reunits a València, fins al 15 de febrer, per a clausurar el projecte. » PROGRAMACIÓ

Ministry-Valencia«Què és el Ministeri Europeu de les Cançons Favorites?

EMFFS és un nou ministeri que col·lecciona cançons, històries i desitjos. La passió per la música. Cerquem melodies, investiguem estils musicals, la història de la música i el que significa en la vida de cadascun. Un projecte transnacional, music-teatral, amb deu socis de set països: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Croàcia, Espanya, Holanda i Itàlia. Cada soci aporta la seua visió al projecte a través de diferents disciplines artístiques: el teatre, la dansa, les noves tecnologies, la recerca històrica, l’apropiació de l’espai públic.

Del 10 al 15 de febrer, presentarem 15 activitats diferents al voltant de les cançons favorites lliurades per la gent. Acosta’t i descobreix-les!»