El Moviment

  La Companyia Teatre Micalet estrenarà el 23 d’octubre ‘El Moviment’, una obra escrita per Manuel Molins i dirigida per Joan Peris. Aquesta nova producció de la CTM estarà en cartell fins al 24 de novembre.

  Un professor de secundària (Ximo Solano) posa en marxa, després d’una experiència personal, un pla per a demostrar als seus alumnes com seria de fàcil manipular-los.

  Una reflexió sobre la construcció del pensament crític i les opinions pròpies a partir de la informació rebuda dels mitjans de comunicació, internet, polítics o mestres. Paula Albert, Helena de Luis Sapiña, Mateo Medina, Sergio Novella, Edu Rodríguez i Cristina Sanmartín interpreten els estudiants a aquesta metàfora escènica sobre el maneig de les persones.

  Sinopsi: «Tots hem tingut dèsset anys. Ens hem sentit atrets per l’abisme. Ens hem sentit manipulats. Ens hem sentit confosos. Tots hem tingut dèsset anys. Tenim el coratge suficient per enfrontar-nos al futur? Quina responsabilitat tenim? En quin moment s’ha despertat de nou el monstre? Tornarem a viure sota la pota d’un dictador? És veritat que a Franco el volen fer sant?».

   

  DATA

  23 octubre - 24 novembre 2019

  FUNCIONS

  Dimecres, dijous i divendres, 20:00 / Dissabte i diumenge, 19:00

  LLOC

  Teatre Micalet

  ADREÇA

  Guillem de Castro, 73 - 46008 València

  ENTRADA

  14€/18€

  Categories

  Escèniques, Plans