Encara ací / Still here

  L’Octubre Centre de Cultura Contemporània acull del 3 de desembre de 2015 al 5 de gener de 2016 la mostra Encara ací/Still here. 20 anys de presència del VIH i de la Sida en l’obra de Pepe Miralles.

  pepe-miralles

  «Aquesta exposició proposa un recorregut per l’obra que l’artista Pepe Miralles realitza al voltant de diverses problemàtiques del VIH i de la Sida. Són pocs els artistes a l’Estat espanyol que treballen sobre aquestes temàtiques i menys els que ho han realitzat amb alguna continuïtat, creant una obra que ens permeta veure els diversos moments pels que ha passat aquesta malaltia, des de la incomprensió i la manca d’informació que hi havia a finals dels 80 i principis dels anys 90 del segle passat, fins les obres que s’han produït en el context de les teràpies combinades. L’exposició destacarà també aquells treballs que s’han realitzat a partir de l’establiment de vincles amb institucions, agents i associacions. Es presentaran algunes peces, unes altres seran reconstruïdes per a l’ocasió i es podrà consultar un fons de documentació sobre les intervencions en espais públics i altres accions realitzades al llarg de la trajectòria de l’artista.»

  Comissari: Ramón Espacio
  Col·laboren: CALCSICOVA i ViiV Healthcare

  Activitats paral·leles: Taula rodona del col·lectiu Lambda que se celebrarà el dia 15 de desembre i Jornada sobre VIHsibilitat el 17 de desembre.

  Article | Sida y arte: cuando hay poco arte y demasiadas infecciones

  LLOC

  OCTUBRE CCC c/Sant Ferran, 12 - 46001 València

  DATA

  Del 3 desembre al 5 gener, 2015

  Categories

  Activisme, Exposicions, Plans

  Etiquetes
  Audiovisuals, Fotografia, Instal·lació, Octubre CCC, Pepe Miralles