Festival per la Igualtat

  Sí, la lluita per la igualtat de gèneres continua més enllà del 8 de març. Bona prova d’això és el Festival per la Igualtat, organitzat per Pangaea, que se celebarà el proper 30 de març al Saló de Graus Manuel Ardit de la Facultat de Geografia i Història.

  Després de la presentació, a les 10:30 hores, la crítica i comissària d’art Marisol Salanova -autora de l’assaig Postpornografía- impartirà un taller d’estratègies per esquivar la censura sexista en l’art contemporani. A continuació, hi tindrà lloc la conferència ‘La identitat queer a través de la cultura material’, a càrrec de Mireia López Bertrand, i abans de dinar, una xarrada-ritual eco-feminista-queer amb Graham Bell Tornado i el xaman travesti Geyser Bird.

  A les 16:00 hores es reprendran les activitats amb una exposició de fanzines i la taula redona ‘Autogestió feminista en temps proclius i precaris’, moderada per Alodia Clemente, propietària de la llibreria La Rossa, amb la participació de Laura Carbonell, Yo también soy bonica i el Col·lectiu Zorras Peligrosas.

  Per a la cloenda, amb la col·laboració del Convervatori Professional de Dansa de València, s’ha creat el Racò Sensible, al qual es lliuraran els diplomes d’assistència.


  Inscripció: festigualtat@gmail.com

  LLOC

  Facultat de Geografia i Història UV

  ADREÇA

  Av. de Blasco Ibáñez, 28 - 46010 València

  DATA/HORA

  30 març 2017, 10:30h-19:00h.

  Categories

  Activisme, Festivals, Miscel·lània, Plans