Godot

  Juli Disla i Jaume Pérez presenten ‘Godot’, la seua revisió particular de l’obra de Samuel Beckett que podrà veure’s al Teatre Rialto del 13 de febrer al 22 de març.

  Aquesta nova producció de l’Institut Valencià de Cultura, amb text de Disla i la dramatúrgia de Pérez Roldán, també a la direcció, compta amb un elenc format per Paloma Vidal, Enric Juezas, Manu Climent, Neus Alborch, Maria Maroto, Mertxe Aguilar, Bruno Tamarit, Morgan Blasco, Wanda Bellanza, Gloria Román, Miguel Seguí i Vicent Pastor.

  «Des que Samuel Beckett deixara els seus personatges esperant l’arribada de Godot, la humanitat sencera s’ha col·locat enmig d’eixe camí sense principi ni fi i al costat d’aquell arbre raquític compartint la mateixa espera infinita. Poques vegades en la història del teatre una obra i una representació ens ha “representat” tant. Quanta realitat és capaç de suportar la ficció? I quanta ficció és capaç de suportar la realitat? La representació està a punt de començar. Benvingudes i benvinguts a l’espectacle on el públic assisteix al seu propi “espectacle”. Diuen que Godot hui sí que vindrà».

  També formen part de l’equip, entre d’altres: Joan Mei, responsable de l’espai sonor; Blanca Añón, qui ha dissenyat l’escenografia; Santiago Ribelles i Víctor Fajardo, en l’ajudantia de direcció; i la maquilladora Inma Fuentes.

  DATA

  13 febrer - 22 març 2020

  LLOC

  Teatre Rialto

  ADREÇA

  Plaça de l'Ajuntament, 17 - 46002 València

  FUNCIONS

  Dijous i diumenge, 19:00 / divendres i dissabte, 20:00

  ENTRADA

  8€/16€

  Categories

  Escèniques, Plans