I POSQUIN YOU

  La galeria Trentatres acull de l’11 de desembre al 7 de gener l’exposició col·lectiva I Posquin You ©, quasi 200 obres en format 7,5×7,5 cm. sobre un llenç molt original: una fulla de post-it.

  Cent vuitanta-set artistes, de diverses procedències, s’uneixen en aquesta singular mostra que ens permetrà adquirir art contemporani de forma instantània i assequible: pots portar-te a casa l’obra que més t’agrade en el moment i per només 10 euros. Es tracta, a més, d’una reivindicació per a donar visibilitat a l’art en temps de crisi, no com un capritx prescindible i car, sinó com a part fonamental del nostre desenvolupament cultural i personal.

  Aquesta és una idea de Xus Francés i Maria Carballo, artistes i comissàries de I Posquin You, exposició que ara celebra la seua tercera posada en escena després de passar per la sala d’exposicions del CC El Teler d’Ontinyent i la Galería Cuatro de València. Ara, més ampliada i eclèctica, i seguint els passos d’artistes internacionals com Ronald B. Kitaj o Ardan Özmenoğlu, pioners en l’art sobre post-it i pares del terme “posquin”, arriba a Trentatres Gallery per donar-nos bones idees respecte als regals de Nadal.

  Video


  La inauguració serà el divendres 11 de desembre a les 19:30 hores amb la música en directe de Lulú y Los Tigretones.

  LLOC

  TRENTATRES GALLERY c/Dénia, 62 - 46006 València

  DATA

  11 desembre 2015 - 7 gener 2016

  Categories

  Exposicions, Plans

  Etiquetes
  I Posquin You, Posquin, Trentatres Gallery