JALEO19

  El 9 de juliol, a les 18:00 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del 5è JALEO (Jornades d’Animació a la Lectura, Escriptura i Observació), amb la presència de la seua directora, l’escriptora i poeta Mar Benegas; Begonya Pozo, poeta i vicedegana de Cultura, Igualtat i Polítiques Inclusives de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació; Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni; Agustín Domingo Moratalla, director de la UIMP València; Eva María Martínez, directora del CEFIRE de Torrent; i Amparo Pons, presidenta del Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes.

  L’escriptor i periodista madrileny Jesús Marchamalo donarà la conferència ‘Vivir con libros’ i, a continuació, la companyia La Chana Teatro representarà ‘Entre diluvios’, una divertida peça de teatre d’objectes sobre l’evolució de la societat.

  Les jornades, que es desenvoluparan fins al 12 de juliol, comptaran enguany amb un ampli programa de ponències i tallers impartits per Daniel Godin, María Baranda, Michèle Petit, Miguel Calatayud, Lola González, Vanesa Muela, Fran Amaya, Ana Nebreda, Pilar Luján, Anna Gascon, Andreu Galán, Mar Benegas i Jesús Ge. Per a assistir-hi cal inscriure’s ací.

  DATA

  9-12 juliol 2019

  LLOC

  Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació

  ADREÇA

  Av. de Blasco Ibáñez, 32 - 46010 València

  Categories

  Festivals, Menuts, Miscel·lània, Plans