PAM!19

  Del 7 al 10 de maig, la Facultat de Belles Arts Sant Carles de la UPV acollirà la setena edició de PAM! – Mostra de Produccions Artístiques i Multimèdia. A més, comptarà amb altres seus, com les Facultats de Magisteri i Ciències Socials de la Universitat de València, l’IVAM, La Filmoteca (IVC), La Nau o les Reals Drassanes del Grau de València.

  D’entre més de setanta artistes, alumnes dels màsters de Producció Artística, Arts Visuals i Multimèdia, Gestió Cultural i Conservació i Restauració de Béns Culturals, s’exposaran algunes obres, sota el comissariat de José Luis Clemente —codirector del projecte junt a Laura Silvestre García—, i gràcies a la col·laboració del Consorci de Museus CV i la Facultat de Belles Arts, i el patrocini de la Fundació Hortensia Herrero.

  «Hi trobareu pintura, projeccions, fotografies, dibuixos, vídeos, peces sonores, performance i instal·lacions», expliquen. «Els temes tractats són molt diversos, si bé coincidents en certes preocupacions comunes com les relacionades amb la identitat, la distorsió de la realitat i la seua imatge, la violència i el poder, el qüestionament de la pròpia pràctica artística o la situació precària de l’artista».

  A més, dins de la programació, també ens proposen el taller didàctic infantil MiniPAM!, el festival de curtmetratges ShortPAM! i la intervenció TransportARTe, gràcies a la implicació d’EMT, en la que els artistes plasmaran les seues obres en autobusos, parades i marquesines.

  DATA

  7-10 maig 2019

  Categories

  Exposicions, Plans