Subhasta per Twashukuru School

  L’associació One Day Yes Twashukuru School ens convoca el 3 de desembre en Lotelito per participar de la subhasta benèfica que tindrà lloc a partir de les 19:30 hores. Tots els guanys aniran íntegrament destinats a l’escoleta infantil Twashukuru, situada en l’illa de Lamu, Kenya. Allà més d’una vintena d’infants reben educació i menjar tots els dies. Els fonaments de l’escola es basen en el reciclatge d’ampolles, plàstics i altres residus trobats al mar. A Lamu tenen un seriós problema de desfets i per això es va decidir reciclar tota la brossa i ensenyar als xiquets a cuidar el medi ambient, netejant l’entorn i aprofitant els recursos. Es tracta d’un emplaçament molt modest que acull durant el dia xiquets i xiquetes en una situació de pobresa extrema.

  twashukuru-monia-antonioli

  Foto: © Monia Antonioli

  Per ajudar-los podem licitar pels diversos regals que eixiran a subhasta en directe dijous que ve, com a roba, complements, aliments, circuits spa, objectes d’art i decoració, etc. Algunes de les marques i empreses que han donat productes desinteressadament per col·laborar són: Cloot Bike, Nipati Nipami Bisutería Mediterránea, Bennaty, NDC Interiorismo, Joyería 7, Coolway, Madame Frou Frou, Patricia Iranzo Studio, Barceló Hoteles, Gourmet-Picken, Manglano o Flor de Esgueva, entre moltes altres.

  twashukuru-monia-antonioli-2

  Foto: © Monia Antonioli

  Si preferiu contribuir comprant al vostre aire podreu fer-ho en la tendeta que One Day Yes muntarà al mateix espai.

  Per arredonir aquesta trobada solidària, la fotògrafa Monia Antonioli exposarà el seu treball. Unes magnífiques instantànies que capten la seua experiència en Twashukuru School i que estaran a la venda a benefici del projecte.

  LLOC

  LOTELITO c/Barques, 13 - 46002 València

  DATA/HORA

  3 desembre, 19:30h.

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Activisme, Plans

  Etiquetes
  Monia Antonioli, One Day Yes, Twashukuru School