Tornem

Sense ànim de semblar La Tarara, després d’un any de descans i reflexió, tornem. I ho fem per una misteriosa necessitat que escapa al nostre enteniment. Les passions són així. La bona qüestió és que aquests mesos d’absència ens hem trobat a faltar, que és com mirar-se el melic però en bonic.

No. Cap patrocinador adinerat ens ha rescatat, ni tenim ajuda institucional. Seguim tan pobres com sempre, però hem recuperat una cosa molt important per a poder continuar: la il·lusió. Així que, ací estem de nou per a suggerir-vos els millors plans de la ciutat. Ara bé: necessitem publicitat; que aquesta pàgina s’òmpliga de preciosos bàners, grans i menuts, com si fóra un cotxe dels huitanta, perquè ens agradaria quedar-nos uns set anys més com a mínim.

A banda dels plans, recuperem la secció Autodefinides, dedicada a les dones del sector cultural valencià. Per ella han passat ja una trentena de professionals del teatre, la dansa, l’audiovisual, les arts plàstiques o la música, entre altres disciplines, i esperem poder anar presentant-vos moltes més.

Les entrevistes desapareixen. En aquesta nova etapa volem apostar per continguts més dinàmics, simplement.

L’apartat de ressenyes el rebategem com opinió, i en ell trobareu transcrites les nostres impressions sobre algunes de les estrenes teatrals, els concerts o les exposicions que visitem. Però, serà més endavant. De moment, comprovareu que aquesta opció està inactiva a la pàgina web.

Sense més, esperem que gaudiu llegint-nos i que feu cas de les nostres recomanacions. Moltes gràcies a tots aquells que, els últims mesos, heu estat insistint perquè tornem. Ens heu donat l’espentó que necessitàvem.


© Afán de Plan | 2018