Tremenda Fem Fest

Els dies 6 i 7 de febrer Castelló acollirà la primera edició de Tremenda Fem Fest, un festival feminista i anticomercial sense precedents!

logo-tremenda

Seguint la línia de festivals com Ladyfest, Femmé Soroll, Furor Uterí o MEFSST, el Tremenda Fem Fest envairà quatre espais de la ciutat de Castelló per a mostrar al públic, durant dos dies, el millor de la cultura en femení: música, teatre, performance, poesia, fotografia, tallers, fanzines, xarrades, documentals, etc.

Aquest és un festival totalment autogestionat que té per objectiu donar visibilitat a les creacions i produccions fetes per dones:

«(…) la festa i la cultura que desitgem necessita la nostra acció per a ser creada i produïda, no podem esperar més temps per a què algú (les institucions o altres entitats) s’anime a fer-ho. Vivim espais de festa i cultura masculins, inclús intimidatoris per a les dones, que no representen la realitat social, on les creacions provenen de tots els gèneres. Per aquesta raó, ens resulta indispensable potenciar espais que facen d’altaveu de la veu de les dones, tant temps silenciades, i que aquestes siguen escoltades per totes les persones, independenment del gènere amb el que s’identifiquen. Ens interessen especialment les produccions dissidents, que impacten per la seua originalitat, que ens provoquen canvis, que ens sacsegen. Ens agrada el soroll i anem a fer-lo. Entre els nostres objectius principals està divertir-nos, per això el Tremenda no permet actituds que puguen coaccionar a ningú pel seu sexe, gènere, sexualitat, color de pell, forma de vestir… Exigim el respecte cap a totes les persones i esperem que algun dia aquest tipus d’esdeveniments no siguen necessaris, perquè siga habitual veure a dones en els escenaris de qualsevol festival i que totes siguem respectades.»

las-XL

Las XL

Per ell passaran la banda de rock Àrida (Madrid), Born to hate (hardcore – Barcelona), Pupil·les Dilatives (reggae ska, País Valencià), Fusa Activa (als plats), Maria Türme Selektah (Dj – Madrid), DJ María de la República (Castelló), Hysteria Col·lectiva (Teatre Performance, València), Las primas de riesgo (Teatre Performance, València), Las XL (Punkabaret, Madrid-Granada), Mage López (Teatre Performance, Castelló) i Les Imperdibles (Poesia en moviment, Tarragona). A més, la fotografia de Laura Obrador (Barcelona) en l’exposició ‘Insòlites’, tallers de Clown (Rosabel Canós) i Teatre de les oprimides (Paula Sánchez García), el debat “Eclosió de festivals feministes”, la presentació del fanzine i el col·lectiu Sisterhood (Madrid), i la projecció del documental de Dones en Lluita (Castelló) “Sense totes no hi ha vaga. Deixa el drap i encén la flama!”.

árida

ÁRIDA

Espais on tindrà lloc el Tremenda Fem Fest:

PUB TERRA Ramon Llull, 19
COLLA EL ROGLE Mare de déu de Balma, 1
CASAL POPULAR DE CASTELLÓ Carrer d’Amunt, 167
CONSULTA DEL DR. Enrique Gimeno, 112

» Més informació