TroVAM! Pro-Weekend 2016

Valencian Music Association (VAM), l’Institut Valencià de Cultura i l’Ajuntament de Castelló presentaren el passat dijous 14 de juliol la propera edició del TroVAM!, La Fira Valenciana de la Música, que enguany compta amb la col·laboració de Pro-Weekend Festival, l’Associació d’Editors de la CV, l’Associació de Promotors MúsicaProCV, el Col·lectiu Ovidi Montllor i la Fira Mediterrània de Manresa. El TroVAM! reunirà en diferents espais de la capital de La Plana, del 10 al 13 de novembre de 2016, més de quaranta grups valencians i d’arreu l’Estat, a més de diversos professionals del sector que debatiran, entre altres qüestions, entorn de les noves polítiques culturals, la dona en la indústria musical, els drets d’autor, o la internacionalització de la nostra música.

trovam-2016

A falta d’algunes confirmacions, el cartell està format per un ampli ventall d’estils musicals. Entre les propostes de la VAM es troben Carles Santos, Manel, Júlia, Asquencat, Oques Grasses, Gener, Ona Nua, Novembre Elèctric, Cafè de Fel, Tomàs de los Santos, Xaluq, Herba Negra, Ball de Sant Vito, i Rondaballs. Pro-Weekend presentarà a Rubén Pozo (Pereza), Ruth Baker Band, The Cutting Fingers, Tomaccos, Dusty Shoes, Conducta Impropia, Sulpank, Holy Paul, Bluet, Camille, i Gen.

Els espais que acolliran totes les propostes de la fira seran: l’Auditori de Castelló, seu principal que albergarà les jornades professionals, les trobades, i el concert inaugural el 10 de novembre amb Manel + Júlia; el Teatre Principal; el Teatre del Raval; la Plaça Major; i la Plaça Hort dels Corders.

Les entrades eixiran a la venda al mes de setembre. Fins el moment, vos deixem amb el vídeo de presentació.