Diversitat, Arts Escèniques i Gestió

La Facultat d’Economia i el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acolliran el 14 i 15 de novembre, respectivament, les jornades acadèmic-professionals Diversitat, Arts Escèniques i Gestió.

«L’objectiu d’estes jornades és reflexionar i sensibilitzar sobre l’existència de diferents realitats (gènere, identitat, minories,…) en la societat i la importància de fer-les visibles a través de les arts escèniques per a la seua acceptació i normalització. Les sessions de treball són totalment transversals i els ponents convidats procedeixen de diverses disciplines com ara la psicologia, la neurologia, el periodisme, la dansa, el teatre, les arts plàstiques i la gestió cultural», explica Manuel Cuadrado de la UV.

La performance Mares que no olvidé, amb la soprano Alicia Merelo i la ballarina Sandra F. Blanco, reunirà als assistents el dia 14 al Hall de la Facultat d’Economia. A continuació, hi tindrà lloc el taller-cafè Percepcions, rols i diversitat, de la mà de les psicòlogues Marta Cañero i Sandra Luján. Les activitats del dia finalitzaran amb la conferència Mirando más allá…, del neuròleg Arturo Goicoechea.

Liz Dust (Foto: Marcos Parra)

El dia 15 arrancarà, a la Sala Matilde Salvador de La Nau, amb la conversa Diversos somos todos, moderada per la periodista Paloma Cortina, del programa Dramedias de Radio 3. Entre els convidats hi trobareu a la dragqueer Liz Dust; al creador, programador i director artístic Mateo Feijoó; a l’artista plàstic i activista visual Bartolomé Limón; a l’editora i cofundadora de Media Vaca Begoña Lobo; a la coreògrafa Eva Moreno, de la companyia Extremus Danza; i a Empar Puig, de l’associació per la igualtat de gènere en la cultura Clásicas y Modernas. Per a posar punt final al col·loqui comptaran amb la música de la DJ Jamona Vegana.

Si voleu assistir, heu d’inscriure-vos de forma gratuïta ací.