Òscar Briz: Amor i psicodèlia en temps de virus

El músic, cantant i compositor Òscar Briz acaba de llançar una campanya de micromecenatge per a cobrir les despeses d’un nou disc: Amor & Psicodèlia en temps de virus, en el qual han participat Sílvia Martí (bateria i cors), Xavier Alaman (baix elèctric) i Miguel Caballer (piano i sintetitzador). Entre les col·laboracions hi trobem el violí de Jordi Silvestre i les veus addicionals de Tere Núñez i Moisés Bautista.

Òscar Briz

Es tracta d’un àlbum «que podria catalogar-se d’obra conceptual al voltant dels temes que inicien el seu títol. En gran mesura, les lletres canten experiències d’exploració psicodèlica i diferents aspectes del que entenem per amor. Van ser treballades en un context de confinament solitari a La Florentina, el paratge on visc, i un peculiar —però no per això menys dolorós— trencament vital», explica l’autor alcudià.

La gravació va dur-se a terme a l’agost de 2020 a Tressets Estudis d’Algemesí, amb Bernat Pellisser com a enginyer de so. El propi Briz va encarregar-se dels arranjaments i de la producció i Daniel Vallés de les mescles. La portada, així com la galeta del disc, han estat creades per la pintora Nicoletta Tomás Caravia i dissenyades per Joanra Estellés, d’Estudi Cantoner.

Si vols contribuir a la publicació d’aquest nou treball discogràfic, només has d’entrar ací i fer la teua aportació. Entre les recompenses trobaràs descàrregues digitals, el disc físic en CD i vinil, entrades per a la presentació, dedicatòries exclusives, bosses i samarretes, o fins i tot un concert privat en format acústic o amb banda.


Afán de Plan © 2020