Ausias Pérez dissenyarà el cartell de La Cabina

L’artista multidisciplinari valencià Ausias Pérez serà l’encarregat enguany de dissenyar el cartell de La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València, que celebrarà la seua dotzena edició del 21 al 29 de novembre.

Ausias Pérez

Establit a Barcelona, pren les ciutats com a font d’inspiració, «aportant una visió pròpia dels elements al seu voltant i desenvolupant un estil i un llenguatge gràfic icònic. La major part del temps treballa en projectes comercials per a marques com ara Google, Nike, Reebok, Puma, Microsoft, Red Bull, Seat, Volkswagen o Magnum. No obstant això, la part més visible del seu treball es concentra en el món de la música, on porta molts anys realitzant l’artwork d’artistes de la talla de Rosalía, Cookin Soul, Jarreau Vandal, Nathy Peluso, Ziontifik, C. Tangana, El Guincho, Yung Beef, Cecilio G i Los Chikos del Maíz», expliquen des de La Cabina.

The Basement

La imatge del cartell serà presentada el proper 17 d’octubre, a les 19:30 hores, a Nolich (Dénia, 73), de la mà del propi artista i de Sara Mansanet, directora del festival. En acabar, es projectarà el migmetratge ‘Hard Way: The Action Musical’, del cineasta alemany Daniel Vogelmann, presentat a la Secció Oficial de La Cabina 2018.


Afán de Plan © 2019