Cabanyal Íntim explorarà el “caos” a través d’una vintena de propostes escèniques

El “caos” vertebrarà la programació de l’11a edició del Festival Cabanyal Íntim, que se celebrarà del 5 al 15 de maig en espais no convencionals del barri.

Sota el lema “Caos”, el festival presentarà aquesta primavera un recorregut escènic i performatiu a través d’una vintena de propostes que han sigut seleccionades entre més de 150 peces presentades al certamen.

«La convocatòria ha sigut tot un èxit i el lema plantejat enguany ha motivat i disparat la imaginació i creació amb projectes molt interessants i atractius que posen en relleu el moment vital de desconcert que travessem, i com les companyies i creadors ho han traslladat al terreny artístic», explica Isabel Caballero, directora del Cabanyal Íntim.

Cabanyal Íntim 2021

La relació i implicació de les obres amb el barri i el seu entorn, la claredat i la capacitat comunicativa a l’hora de transmetre una idea que després prendrà cos escènic, i l’originalitat de les propostes, han sigut els criteris de selecció. I tot això per a conformar una programació «de qualitat, rica en varietat de disciplines i enfocaments, en la qual estan molt presents les noves dramatúrgies», apunta Caballero.

Les obres seleccionades per a l’onzena edició, creades ex profeso per al festival, es donaran a conéixer amb la imatge del cartell d’enguany, creat per l’artista alacantina Po Poy, en un esdeveniment que tindrà lloc a principis d’abril en el Centre del Carme de Cultura Contemporània. En el mateix acte es presentarà també l’amplia oferta d’activitats paral·leles i tallers que amplificaran la programació del festival, així com totes les novetats d’esta edició.


Afán de Plan © 2022