Kiarostami, Kurosawa i José Luis Cuerda en les seccions paral·leles de La Cabina

La novena edició de La Cabina, Festival Internacional de Migmetratges de València, amplia Seccions Paral·leles amb la Secció Visuals, Brive Connection i el Curs d’Especialització en Periodisme Cultural, impartit per Javier Tolentino (El séptimo vicio, Ràdio 3). Continuen les seccions Panorama Francès i Inèdits, esta última dedicada als migmetratges, dirigits per cineastes consagrats, no projectats en sales comercials a causa del seu format. Enguany podrem gaudir d’obres com Kagemusha, de Kurosawa; La experiència, de Kiarostami; Koma, de Naomi Kawase; o Total, migmetratge de José Luis Cuerda que va donar origen a la pel·lícula Amanece que no es poco.

TOTAL (José Luis Cuerda, 1983)

D’altra banda, a causa de l’èxit de la secció Díptic Rock en la passada edició, enguany s’ha sumat a la programació la secció Visuals. En ella, dos grups que incorporen visuals en les seues actuacions oferiran un concert l’11 i 12 de novembre al Claustre de La Nau, sumant així la potència de la imatge amb la música en directe. Els concerts seran a càrrec de Luna y Panorama de los Insectos i Ratolines, que també actuaran en la gala d’inauguració el proper 3 de novembre.

La també nova secció Brive Connection, que sintonitza a La Cabina amb el festival de migmetratges de Brive, podrem veure una selecció del seu palmarès, dedicat exclusivament a les produccions franceses.


Afán de Plan © 2016