Celebrem el Dia dels Museus amb la seua reobertura

Els museus de la Generalitat Valenciana reobriran les seues portes, amb un terç del seu aforament, el proper 18 de maig, Dia Internacional dels Museus. L’Espai d’Art Contemporani i el Museu de Belles Arts de Castelló, el Museu de la Valltorta, el Museu de Belles Arts de València, l’IVAM, el Centre del Carme Cultura Contemporània, el Museu Arqueològic de Sagunt, el Museu de la Impremta i l’IVAM-CADA Alcoi seran d’accés gratuït fins a finals d’any, reprenent les visites a les exposicions, però no les seues activitats paral·leles.

Foto: Julian Mora (unsplash.com)

Per la seua banda, l’Ajuntament de València va iniciar el passat divendres, 15 de maig, la instal·lació d’elements de protecció en nou museus de la ciutat: el de Ciències Naturals, l’Arxiu Històric, el Palau de Cervelló, el de Blasco Ibáñez i Benlliure, el Museu Arqueològic de l’Almoina, el Museu de l’Arròs, el Museu d’Història i el Museu de la Ciutat.

Per a visitar els museus de la Diputació de València (MuVIM, Museu Valencià d’Etnologia i Museu de Prehistòria) haurem d’esperar un poc més. Mentrestant, podrem apropar-nos virtualment a la seua programació especial.


Afán de Plan © 2020