César Sebastián dissenyarà el cartell de La Cabina 2018

Serà el 10 d’octubre quan l’artista valencià César Sebastián presente el cartell de la XI edició de La Cabina, Festival Internacional de Migmetratges de València. L’historietista, il·lustrador i dissenyador pren el relleu de Cachetejack i passa a formar part d’un destacat grup d’autors que ja han signat la imatge d’aquesta important mostra. Entre ells, Escif, Paula Bonet, Carla Fuentes, Luis Demano, Jorge Lawerta, Estudio Menta, Julia Valencia, Mireia Pérez i Gloria Vilches.

Il·lustració per a l’exposició Valencia Se Ilustra

«Des del principi vam voler fugir d’elements visuals molt manits que remeten al cinema, com càmeres o rotllos de pel·lícula. La meua primera idea va ser crear una imatge de clara inspiració cinematogràfica. Després de diversos esbossos rebutjats, decidírem centrar-nos en la idea del temps, que és el que diferencia a aquest festival d’uns altres: la durada concreta dels migmetratges. Des d’un primer moment tenia clar que volia aconseguir un disseny relativament sobri, amb una paleta de color molt limitada, però amb un alt contrast que diferenciara aquest cartell dels d’anys anteriors», explica l’artista.

César Sebastián és llicenciat en Belles Arts i, com a il·lustrador, ha realitzat portades de llibres i discos, cartelleria i story-boards publicitaris per a Le Monde Diplomatique España, El País, Amazon Studios, Norma Editorial o DC Comics, entre altres.