La 4a edició del festival Polirítmia arriba al juliol a la Plaça de l’Ajuntament de València

Polirítmia, festival de concerts i formació en músiques i danses de la Mediterrània, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, posa en marxa la seua quarta edició amb l’objectiu d’apropar al públic, un any més, la diversitat d’expressions culturals de la nostra tradició musical.

Del 2 a l’11 de juliol de 2021, la Plaça de l’Ajuntament de València acollirà, amb totes les mesures de seguretat, un programa de concerts entorn de les fusions musicals d’arrel mediterrània i altres latituds. Dotze són els grups confirmats en cartell, procedents de Galícia, Catalunya, València i França. La programació completa es presentarà properament.

Marga Landete i Rafel Arnal / Polirítmia 2020

Pel que fa als tallers formatius, orientats a músics i docents que vulguen introduir en l’aula noves eines entorn de la cultura tradicional mediterrània, s’han organitzat quatre webinars, una conferència i una ponència, projeccions, taules rodones, performances i tallers presencials.

El Festival Polirítmia, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura i CEFIRE, amb la col·laboració de la Diputació de València, l’Ajuntament de València, la Universitat de València, La Societat Coral el Micalet, l’EMT Empresa Municipal de Transports de València, l’IES Lluís Vives i l’Institut Ramon Llull, compta enguany novament amb la direcció artística del cantant, investigador i docent Rafel Arnal.

El cartell d’aquesta quarta edició serà dissenyat per l’il·lustrador cubà, establert a València, Miguel Monkc.


Afán de Plan © 2021