La Cabina 2021 programa una selecció de 24 migmetratges de 13 països diferents

La Cabina – Festival Internacional de Migmetratges de València celebra enguany la seua catorzena edició del 9 al 19 de novembre amb una programació que representa la millor selecció de pel·lícules de 30 a 60 minuts. La Filmoteca i el Centre Cultural La Nau (UV) acolliran, respectivament, les seccions a concurs Oficial i Amalgama. Han estat seleccionats un total de 24 migmetratges d’entre els més de 300 rebuts.

Les cintes a competició són de 13 països diferents: el Brasil, Suïssa, França, Espanya, Polònia, els Estats Units, Corea del Sud, Taiwan, Finlàndia, Itàlia, Mongòlia, Rússia i El Salvador. Del total, huit seran estrenes dins de la Secció Oficial (DesconexoOstatni GwizdekThe Letter RoomTaipei Suicide StoryZeit und LustEl cuento del limoneroLes xiques van al parc de nit; DayBreaki set, a Amalgama (In session, do not disturbMalchikVas-Y VoirHistoires d’entrejambesThe WheelValentin, Son of EuropeBelgrade Forest Incident…and What Happened to Mr. K?).

Present, past… Present / David Da Costa, 2020

La salut mental, el suïcidi, la identitat de gènere, la violència obstètrica, la vellesa, el neocolonialisme, l’Espanya buidada, i l’educació especial es troben entre els temes de reflexió que aborden els títols seleccionats.

La XIV edició de La Cabina està organitzada per l’Aula de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport i la Fundació General de la Universitat de València, amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Cultura i la Direcció General de Cultura i Patrimoni, de la Regidoria d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València, Diputació de València, i amb el patrocini oficial de Caixa Popular i Cerveza Turia.


Afán de Plan © 2021