24 migmetratges internacionals competiran en el XIII Festival La Cabina

La Cabina – Festival Internacional de Mediometrajes de València celebrarà enguany la seua tretzena edició del 10 al 20 de novembre. S’han rebut prop de tres-centes pel·lícules de tot el món, de les quals vint-i-quatre han estat seleccionades: dotze en Secció Oficial (pel·lícules de ficció) i dotze en Amalgama (documentals i cinema experimental). Aquesta és una edició rècord quant al nombre d’estrenes: entre els migmetratges triats, tres seran estrenes mundials (“Domicílio Incerto”, “Revelaciones” i “Wanderers”), tres estrenes europees (“The Whitering”, “Hot Summer” i “48 Shaot Im Abba”) i quinze estrenes estatals (“An Aarabian Night”, “My World in Yours”, “Destiny Deluxe”, “One and Thousand Nights”, “Lychen 92”, “Masel Tov Cocktail”, “Rouler”, “Being Sascha”, “Tendre”, “Mords-les”, “Off Season”, “Back to 2069”, “Homeland Gone”, “Mes Voix” i “Reconstitution d’une scène de chasse”).

LYCHEN 92 – Constanze Klaue, 2020

«Des dels problemes més profunds que viu la societat del Líban, el dia a dia d’un grup de persones de la tercera edat que passen els seus hiverns a un hostal de Lleó per a protegir-se de les inclemències i la soledat dels seus pobles rurals, el vincle entre la seducció i el desig per part d’una dominatrix, els records familiars o el retrat d’adolescents i les seues ganes de volar a través dels seus patinets i la pràctica freestyle, són alguns dels temes que podrem veure dins de la Secció Amalgama», expliquen des de l’organització.

«La Secció Oficial ens parla de la recerca, de l’amor o de la família amb rerefons socials, polítics i culturals o emmarcats en la problemàtica dels refugiats palestins, la cultura jueva o un futur distòpic. Regne Unit, Espanya, Suècia, Portugal, França, Alemanya, Hong Kong, França o Corea del Sud són els països des d’on arriben aquestes peces que optaran pels premis a Millor migmetratge, direcció, guió, interpretació principal, interpretació de repartiment, direcció d’art, disseny de producció, fotografia i música».

OFF SEASON – Henning Beckhoff, 2019

A causa de la conjuntura actual provocada per la COVID-19, només hi haurà una sessió de Secció Oficial per dia, amb seu a La Filmoteca, en la qual es projectaran tres migmetratges. La Secció Amalgama, enguany amb dues sessions, tindrà lloc al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.


Afán de Plan © 2020