LaCasaCalba presenta #Electrodomèstica

LaCasaCalba, entitat cultural independent arrelada a la Safor, presenta nou projecte en plena desescalada: Electrodomèstica, LiveStreamMusic. Una sèrie de concerts online, a través de Facebook Live, que arrancarà amb els violoncel·listes Matthieu Saglio, Dr. Truna i Gabriel Fiol.

«Apostem per oferir alternatives reals, professionals i ajustades a les circumstàncies en aquestos temps tan durs per a la cultura i l’art», afirma Francesc Burgos, coordinador de LaCasaCalba.

Amb aquesta iniciativa exploren nous formats, però també recuperen d’altres com els concerts domèstics que feien fa més de deu anys.

Serà el francès Matthieu Saglio, medalla d’or al Conservatori de Rennes, qui encete la programació el 4 de juny. «La seua capacitat per a integrar llenguatges musicals variats per a construir el seu propi univers s’ha convertit en el seu segell personal que el porta a explorar nombroses músiques del món».

L’experimentador sonor valencià Dr. Truna actuarà el dia 11 amb el seu violoncel modificat. «Els seus espectacles tenen un marcat caràcter retrofuturista que fa vibrar tant adults com infants».

I per a finalitzar, el 18 de juny, podrem veure a través de la pantalla al mallorquí Gabriel Fiol, qui ens presentarà el seu segon disc en solitari Cello Works 2.

«Totes tres propostes, a més a més, tenen la particularitat d’incorporar la tècnica del loop per ampliar i modificar el ventall sonor del seu instrument, el violoncel. Les actuacions tindran lloc a les 19:30, en obert, a través del Facebook Live de LaCasaCalba amb la modalitat de taquilla inversa, amb la qual cosa es permet als espectadors pagar el preu que consideren pel que estan veient», conclou Burgos.


Afán de Plan © 2020