Nadal al Raval

Del 18 de desembre al 3 de gener, el Teatre del Raval de Gandia oferirà una programació nadalenca per a tots els públics, «amb la garantia del compliment de totes les mesures sanitàries, com l’aforament al 50%, la desinfecció periòdica de la sala i l’ús individual de mascaretes i gel hidroalcohòlic per a tots els assistents. També està previst realitzar dues sessions de cada espectacle per a poder acollir més públic sense aglomeracions».

‘Hai, la pescadora de somnis’, Cia. Giramàgic

‘Hai, la pescadora de somnis’, de la companyia Giramàgic (Barcelona), obrirà el programa el divendres, 18 de desembre. Un conte indígena que fusiona la màgia, el teatre visual i d’objectes amb música en directe.  Seguidament, Alberto San Juan i Fernando Egozcue (Madrid) presentaran ‘Mucho más que dos’, una selecció del treball que realitzen junts des de fa més de sis anys, amb textos, poemes, versions i cançons pròpies. Com en anteriors ocasions, el vestíbul del Raval acollirà un Mercat de Nadal amb productes culturals de proximitat. No faltarà tampoc la cita amb ‘El Calbaret de Nadal’, una mostra de teatre de varietats per a tots els gustos i edats amb una barreja de circ, música i teatre, i El Triangulista com a mestre de cerimònies.

A més, un Taller de Circ per a públic infantil i juvenil de la mà d’Edu Martínez, d’Spinish Circus (València); l’espectacle ‘Galletas de jengibre’, de la Cía. Títeres La Matallina (València); i ‘ Pluff’, de JM Gestió Teatral (Cullera).


Afán de Plan © 2020