5é Volumens

Volumens, Festival Internacional d’Art, Música, Ciència i Tecnologia, celebrarà la seua cinquena edició els dies 12 i 13 de novembre, amb una programació multidisciplinària que reunirà a més de vint-i-cinc artistes en diversos espais.

La Mutant acollirà, entre altres, a Aïsha Devi, qui ve per primera vegada a València amb un directe on mescla la tradició, l’espiritualitat i la música electrònica més arriscada, la qual inclou ritmes intensos i punyalades rave, veus seràfiques o guturals, lingüístiques místiques i sons corporals. També el públic podrà conéixer Perceptual Geography, una proposta de l’artista i músic holandés Thomas Ankersmit que provoca una intensa experiència física i espacial gràcies a l’ús d’emissions otoacústiques i infrasons. I d’altra banda, Synspecies, projecte creat per Elías Merino i Tadej Droljc que explora camps onírics antinaturals habitats per objectes audiovisuals de múltiples escales. Enguany, a més, el festival comptarà amb la canadenca Ill-Esha, l’artista audiovisual Alba G. Corral, els valencians Edu Comelles i Rafa Ramos, el directe de Bromo, i la performance de Marta Verde i José Venditti entorn de la idea del presagi, un fenomen que en cultures ancestrals feia referència a l’adveniment d’un canvi.

El programa es completarà amb diverses activitats didàctiques i pedagògiques en La Mutant, com l’estrena del documental “Sisters with transistors”, de Lisa Rovner, on es traça una nova història de la música electrònica a través de les dones visionàries que van redefinir els límits de la música, com ara Clara Rockmore, Daphne Oram, Bebe Barron, Pauline Oliveros, Delia Derbyshire, Maryanne Amacher, Eliane Radigue, Suzanne Ciani i Laurie Spiegel.

La festa de cloenda serà a Spook amb María Cervelló, Martí Guillem, Bavs, Favsto, Fase Bipolar, Dynamo, i Alfa Estilo, entre altres.

DATA

12-13 novembre 2021

LLOC

La Mutant / Las Naves + Spook

ENTRADA

12€/dia

Categories

Festivals, Música, Plans