A cau d’orella

Cuneta porta a la Sala Ultramar, el 25 i 26 de juny, A cau d’orella, una proposta d’art sonor per a la primera infància i les seues famílies inspirada en la lluna i el paisatge sonor de la nit.

Alba Murcia i Vicent Pelechano tracten de respectar «les lògiques dels xiquets i xiquetes, on es propicia el diàleg amb la poesia trobada en les coses menudes i és el centre de les seues vides». La peça, de 30 minuts de durada, està pensada per a ser vista i escoltada a curta distància, assegudes a terra.

«Què passa quan ens anem al llit? Què sona allà fora, a la foscor de la nit? És el moment dels animals nocturns i dels ronquits del pare i de la mare. El so d’un mosquit que intenta picar-nos, el silenci del carrer, els grills, un gat que miola, el so del vent o algú de la casa fent un pipí al bany. La nit és quasi sempre per a dormir però…, qui està sempre desperta per a escoltar-ho tot? Unes petxinetes, tests buits, paper arrugat… Tot sona a poqueta llum per a fer-li cosquerelles a l’oïda i experimentar amb la ciclicitat del temps, les formes i colors dels astres, els sorolls del animals nocturns i, fins i tot, els records i les històries de la lluna que formen part del nostre imaginari».

DATA / HORA

25-26 juny 2022, 12:00

LLOC

Sala Ultramar

ADREÇA

Alzira, 9 - 46007 València

ENTRADA

8€

Categories

Concerts, Escèniques, Menuts, Música, Plans