AcciónLab

La Mutant acollirà, el 15 i 16 de maig, la trobada internacional AcciónLab, un projecte d’investigació i exposició que aborda les noves estratègies de l’art contemporani a partir de l’art d’acció i la performance.

Dividit en dues sessions (la segona serà el 19 i 20 de juny), el programa recull conferències, presentacions i tallers per part de gestors, creadors i festivals europeus com ara BBB Johannes Deimling, de PAS Performance Art Studies (Alemanya); Franzisca Siegrist, de Performance Art Oslo (Noruega); Nieves Correa i Abel Loureda, d’Acción! MAD (Madrid); Marita Bullmann, de PAErsche (Alemanya); o Ana Matey i Isabel Lleó, d’ExchangeLiveArt (Madrid), entre altres.

El 15 de maig tindrà lloc un taller de performance per a públic familiar, impartit per Rubén Barroso; una conferència sobre el projectes madrilenys PEPA (Pequeño Evento de Performance Art) i Acción! MAD; i les actuacions d’Álvaro Terrones, Lorena Izquierdo i Gabriela del Valle.

El 16 de maig continuarà el taller amb Rubén Barroso i, a més, hi haurà una conferència sobre Art D’ (València) i Contenedores Festival (Sevilla), i les performances de Nieves Correa i Abel Loureda, Analía Beltrán i Janés, i Alba González.

Foto: BBB Johannes Deimling, per Monika Deimling.

DATA/HORA

15 - 16 maig 2021, 11:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

Taller: 6€ / Performances: 10€ / Conferències: gratuïta

Categories

Escèniques, Plans