Alceu-vos, xe!

  El diumenge, 31 de març, el pati del Centre Cultural La Beneficència, dins del seu cicle Etnomusic, acollirà a partir de les dotze del migdia un concert-homenatge al cantautor rafelbunyoler Pep Laguarda, desaparegut fa huit mesos.

  Sobre un mateix escenari, es reunirà un bon grapat de músics per a recordar les seues cançons de ‘Brossa d’ahir’, gravat amb Tapineria al 1977, i ‘Plexison impermeable’, disc de 1979 publicat al 2012 al costat dels Reisons.

  Brossa d’ahir’ esdevingué un disc de culte, el primer d’una pretesa trilogia del rock mediterrani junt amb ‘Humitat relativa’ de Remigi Palmero (1979) i ‘Cambrers’ de Juli Bustamante (1981).

  Diumenge, al crit d’Alceu-vos, xe!, veurem a Garri Campanillo, Pau Alabajos, Òscar Briz, Las Víctimas Civiles, Toni de l’Hostal, Tomás de los Santos, Carles Pastor, Sigarrito, Pau Miquel Soler, Jesús Barranco, Àlvar Carpi, Maribel Crespo, Juanjo Clausell, Cisco Fran, Josep Vicent Frechina, María Amparo Hurtado, Martí Llopis, Manolo Miralles, Owix, Tubal Perales, Dany Romaguera, Tàpera, Toix i Rafa Xambó.

  DATA/HORA

  Diumenge 31 març 2019, 12:00

  LLOC

  CC La Beneficència

  ADREÇA

  Corona, 36 - 46003 València

  ENTRADA

  Gratuïta

  Categories

  Música, Plans