Aliyah Danielle & Los Chicos

Centro Excursionista Bar ens proposa esta setmana el concert d’Aliyah Danielle & Los Chicos. La compositora, intèrpret, arranjadora i docent nord-americana pujarà al xicotet escenari del CEX amb la seua trompa, en companyia de la seua banda formada per estudiants de Berklee Valencia, per a oferir un repertori amb colors funk, soul i jazz.

Aliyah Danielle es va llicenciar en 2019 per la Universitat Estatal d’Arizona i, posteriorment, va estudiar trompeta amb John Ericson. Més recentment, durant la seua estada en Kendall Betts Horn Camp, va formar-se amb trompetistes destacats com ara W. Peter Kurau, Lin Foulk Baird, Bernard Scully, Jesse McCormick i James Naigus. En el Summer Brass Workshop de la Universitat de Nova York va conviure amb membres del Manhattan Brass Quintet. El seu objectiu és portar la trompa a la música popular i mostrar la seua versatilitat.

Los Chicos són el saxofonista Sam Kelly, el trombonista i pianista Isaac Wisdom, el guitarrista Kyle Langlois, el baixista Daniel de Boer i el baterista Christian Sessions.

 

DATA / HORA

Dijous, 27 octubre 2022, 20:00

LLOC

CEX

ADREÇA

Marqués de Zenete, 4 - 46007 València

ENTRADA

8€

Categories

Concerts, Música, Plans