Anònimes / Paula Santiago

El vestíbul del MuVIM acull des del 24 de novembre, amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, l’exposició Anònimes, de l’artista Paula Santiago, directora del Centre d’Investigació Art i Entorn de la Universitat Politècnica de València, doctora en Belles Arts i docent al Departament de Pintura.

«Els noms de dones que coneixem corresponen, malauradament, a les que han mort o han resultat ferides, però mai sabrem els milers i milers de noms de les què viuen la seua situació en silenci», explica Paula Santiago, qui amb Anònimes, vol generar debat i crear un discurs crític que s’estenga per tots els àmbits. Amb cada rostre que pinta reivindica que la lluita contra la violència masclista ha de ser una prioritat política i social, i que totes i tots som determinants en la batalla.

Dones que ens miren, dones sense entorn, dones que van apagant-se, dones amb boques cosides, dones soles, dones que somien ser altres dones, dones amb cuirasses de punxes, dones amb cabells d’espines, dones que necessiten d’un nosaltres comú, dones que necessiten que millorem la resposta que oferim com a societat.

 

DATA

24 novembre 2019 - 1 març 2020

LLOC

MuVIM

ADREÇA

Quevedo, 10 - 46001 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Activisme, Exposicions, Plans