Antes todo esto era campo + MEME

El Teatre El Musical, un any més, posa a disposició de Graners de Creació els seus espais d’exhibició (hall i sala) per a presentar, el 14 i el 22 d’abril, el díptic escènic ‘Antes Todo Esto Era Campo’, un dispositiu instal·latiu de David Orrico i Col·lectiu Nerval on les plantes canten i parlen mentre tots, artistes i espectadors, es fan preguntes sobre el significant d’existir i la nostra relació amb la natura. Una experiència, en definitiva, per a proposar una “reconnexió possible” entre humans i plantes.

La primera cita, ‘Antes Todo Esto Era Campo Vol. 1 / Concierto de plantas’ (14 d’abril, 19:30 hores, hall del TEM), proposa un espai escènic interactiu on les plantes reaccionen al feedback que ofereixen els performers i activen bona part del discurs dramàtic. D’altra banda, la segona de les representacions, ‘MEME’ (22 d’abril, 20 hores, sala principal del TEM) és, en paraules de David Orrico, “com mirar-se en un espill i no reconèixer cap forma. Una investigació escènica formal que continua explorant les possibilitats de les plantes com a interfícies vives i de dramatúrgies ecologistes en propostes híbrides d’arts vives”.

Per a Juanma Artigot, director artístic del TEM, esta nova proposta sorgida del formiguer artístic de Graners representa “la necessitat de reflexionar i investigar sobre la condició humana i la nostra interacció amb l’entorn natural, un projecte que habitarà l’espai durant diverses setmanes i que reafirma l’aposta que manté el TEM pel suport a la investigació artística i escènica, així com el compromís amb la creació local”.

DATA / HORA

14 abril, 19:30 / 22 abril, 20:00

LLOC

Teatre El Musical

ADREÇA

Plaça del Rosari, 3 - 46011 València

ENTRADA

Gratuït amb invitació (teatreelmusical.es)

Categories

Escèniques, Música, Performance, Plans, Teatre