Áurea

  Groc Teatre, companyia guardonada amb el Premi Max del Públic 2019 per ‘Genovese’, estrena a Espai Inestable —dins del programa Graners de Creació— ‘Áurea’, una peça teatral dirigida per Miguel Ferrando Rocher.

  1,6180339877 és el nombre auri, el nombre d’or, la unicitat de Déu, la Divina Proporció, la Trinitat, la incommensurabilitat, l’espiral de Durero…

  «Hi ha una raó que ho explique tot? Qui som? D’on venim? Quin és el propòsit de la vida?», en aquestes qüestions existencialistes es basa aquesta obra interpretada per Héctor Fuster, Amparo Marí i Lucía Poveda. «Hui intentarem realitzar alguns trucs de màgia —expliquen a la sinopsi. Us donarem dades concretes, potser algunes instruccions errònies. Podrem confondre-vos amb històries sobre rituals, profecies i mites, i potser aconseguim enlluernar-vos amb termes que sonen més divins que humans. Fins i tot aconseguim convéncer a alguns durant un temps. Però quan arribem al final, ni tota la verborrea ni totes les danses tribals, ni tota l’obstinació del món, aconseguiran convéncer una sola persona de cap de les nostres conviccions. Aquests són els fets i són irrefutables».

  DATA/HORA

  20-23 i 27-30 juny 2019, 20:00

  LLOC

  Espai Inestable

  ADREÇA

  Aparisi i Guijarro, 7 - 46003 València

  ENTRADA

  8€/10€

  Categories

  Escèniques, Plans