Wherever the music takes you II + With / Ayelen Parolin

Ayelen Parolin, coreògrafa i intèrpret argentina, establerta a Brussel·les, visitarà La Mutant l’11 i 12 de juny amb un doble programa que tancarà la temporada de dansa de l’espai d’arts vives.

En ‘Wherever the music takes you II’, junt amb la pianista argentina Lea Petra, fa burla de l’època actual en què triomfen la seguretat i els algoritmes. Allò impredictible és l’objectiu a seguir en l’elecció de les modalitats de treball de cadascuna i de l’escriptura coreogràfica, contraposant la contenció i el gaudi, la ràbia i el plaer, l’energia de l’excés i la “política de la relliscada”.

A continuació estrenarà la peça ‘With’, un duet interpretat per Alessandro Bernarderschi i Éric Domeneghetty, segona part de ‘Weg’, on Ayelen Parolin continua atreta per la ingenuïtat de l’ésser humà i el seu costat idiota, convidant-nos a integrar-los en lloc de rebutjar-los. Què passa si, en lloc d’intentar negar aquestes àrees imperfectes, intentem conèixer-les millor? I si, fins i tot, acceptem que en realitat només són vulnerabilitats? Què passa si, en lloc de castigar aquests trets més foscos, intentem acceptar-los amb humor i burla? La música original és del compositor i trompetista Oren Boneh.

Després de la funció de divendres hi haurà un col·loqui amb la coreògrafa. El dissabte impartirà un taller a La Mutant adreçat a professionals de la dansa.

DATA/HORA

11-12 juny, 20:00

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

12€

Categories

Escèniques, Plans