Big Bang Dones

Els dies 13, 20 i 27 de febrer, i 2 i 6 de març, el MuVIM acollirà la segona edició de ‘Big Bang Dones’, un cicle de cinema i debat «que reflexiona sobre la imatge de la dona en les societats del segle XXI i l’emergència d’un nou horitzó de possibilitats per a la seua transformació».

En aquesta ocasió, s’ha decidit depassar l’àmbit de la reflexió teòrica sobre el feminisme per a endinsar-se en l’observació i anàlisi de diferents maneres de posar en pràctica el patrimoni feminista en la vida col·lectiva, baix el títol ‘Feminismes en la praxi’.

«Polítiques, advocades, arquitectes, professores, ramaderes, sociòlogues, músiques, il·lustradores, actrius, periodistes, teòriques, escriptores, gestores i mediadores culturals, comparteixen la seua experiència, els seus projectes i la seua manera d’aplicar la perspectiva feminista en les seues respectives àrees de treball o coneixement», expliquen des de l’organització. Entre les participants, Sarai Fariñas, María Ferreiro, Eva Álvarez, Adriana Ciocoletto, Ada Díez, Leire San Martín, Patrícia Pardo, Elisa McCausland, Júlia Sevilla i Cándida Barroso.

PROGRAMA

Visibilitzar la dona rural
Ciutats amb perspectiva de gènere
Gestionant cultura
I Jornada ‘Mira la dona, la dona ens mira’
Feminitzar la política

 

DATA

13 febrer - 6 març 2019

LLOC

MuVIM

ADREÇA

Quevedo, 10 - 46001 València

ENTRADA

Gratuïta

Categories

Activisme, Cinema, Miscel·lània, Plans