Brilliant Corners

La Mutant acollirà el 25 i 26 de juny la performance cinematogràfica ‘Brilliant Corners’, la nova creació del col·lectiu artístic Orquestina de Pigmeos –format pel músic Nilo Gallego i l’artista audiovisual Chus Domínguez–, amb la col·laboració de Sílvia Zayas. Un projecte on el públic serà convidat a ser part de l’equip de realització d’una pel·lícula sense càmeres ni projectors. La banda sonora, interpretada en directe per Pablo Volt i inspirada en el jazz improvisat de Thelonius Monk, inclourà els propis sorolls de la ciutat.

«A mig camí entre el site-specific i la realització d’una pel·lícula imaginada a temps real, a Brilliant Corners buscarem, junts, la ficció que conspira en les petites coses, en els detalls que normalment passem per alt, en les traces que deixa el nostre pas sobre espais coneguts i no-tan-transitats de la ciutat».

Aquesta experiència “extra-escènica” coincidirà en cartell amb el cicle d’arts vives ‘Ahora’ (24, 25, 26 de juny), organitzat per APDCV, Comitè Escèniques i Taller Placer, i relatat per Carolina Boluda entorn del cos.

Amb aquest programa, La Mutant tancarà la temporada 2020-2021.

DATA/HORA

25-26 juny 2021, 18:00 + 20:30

LLOC

La Mutant

ADREÇA

Joan Verdeguer, 22 - 46024 València

ENTRADA

10€

Categories

Escèniques, Miscel·lània, Plans